L’Advocacia General de l’Estat ha presentat un recurs davant els jutjats de Barcelona contra el referèndum per la independència de Catalunya promogut per l’ajuntament d’Arenys de Munt, a celebrar el proper 13 de setembre.

Ciutadans ha emès un comunicat al respecte felicitant-se per ser “l’únic partit que va reaccionar davant la iniciativa de l’ajuntament d’Arenys de Munt de realitzar aquest referèndum il·legal. Una consulta que pretenia generar un debat públic sobre la independència de Catalunya de cara a les pròximes eleccions catalanes”.

Per Albert Rivera, “les instàncies presentades per Ciutadans en la Delegació del Govern i la Conselleria de Gobernación dilluns passat han estat decisives per a forçar al fet que el Govern d’Espanya actuï per a evitar un referèndum totalment il·legal; és lamentable que no actuessin de la mateix manera partits com el PP a Catalunya, que sembla més preocupat de la seva aliança post-electoral amb els nacionalistes catalans, que per defensar els interessos dels votants del PP”.

Per Jordi Cañas, portaveu del partit, “és totalment intolerable que alguns mitjans de comunicació ens hagin volgut situar en aquest afer al costat de Falange per ser l’únic partit que ha defensat l’Estat de Dret que aquest referèndum il·legal pretenia violentar, quan aquests mitjans saben perfectament que Falange és un moviment polític antidemocràtic situat en les antípodes ideològiques de Ciutadans”.

Anuncis