Els representats de les CUP

La CUP del Maresme ha agraït a l’Estat i la Falange que hagin convertit el “joc” del referèndum en una “votació èpica”. La Candidatura d’Unitat Popular ha fet un acte a favor de la consulta i ha definit com una “fita històrica” la jornada del pròxim 13 de setembre, quan es preveu celebrar la consulta sobre la independència de Catalunya que els organitzadors mantenen a Arenys de Munt. La CUP considera que els independentistes ja han guanyat després que grups com la Falange, C’s o el mateix estat espanyol s’hagin posicionat contra el referèndum.

L’historiador i membre de la CUP d’Arenys de Munt, Jordi Bilbeny, ha dit que gràcies als detractors de la consulta el que inicialment s’havia plantejat com “un joc de desinhibició mental” es convertirà en una “votació èpica”. La CUP també afirma que no té por de la manifestació de la Falange i que farà responsable el Departament d’Interior dels possibles incidents.

La CUP, la Candidatura d’Unitat Popular, ha fet un acte a favor de la consulta on ha denunciat el clima de crispació i l’intent de suspendre la convocatòria d’Arenys de Munt. La CUP ha manifestat que voldria que es convertís en un acte d’expressió democràtica que doni una alternativa a l’autonomisme.

per e.noticies

Anuncis