Avui hem estat MOLTS CATALANS I CATALANES, els que hem cregut un altre cop en el nostre País, en la seva força , en la seva empenta i en un bateg de cor que creiem ja no existia…però si existia companys , si existia !!!! i veure com un Poble com Arenys ha desbordat la riera d’ INDEPENDENTISTES AMB GANES DE FER , DE LLUITAR ,DE FER CAMI… VEURE COM UN POBLE COM ARENYS ha estat  capaç RETORNAR-NOS ESPERANÇA E IL.LUSIÓ… , de ser notícia la causa que defensem  i de desplegar més de 300 periodistes acreditats, agències internacionals, de la BBC i de la televisió alemanya, VEURE  com de gom a gom CATALANS I CATALANES  feiem Pais amb un civisme envejable , …ha estat per mi una sensació indescriptible que ha marcat a casa nostre, un abans i un després.

No hem de defallir companys-companyes, la força està en mans del poble i això ningú podrà aturar-ho si nosaltres no volem. Han estat masses anys de creure que qui podia fer-ho, s’entregaria en cos i ànima per lluitar per tot Alló que un dia se’ls hi va confiar…No ha estat així i els polítics del nostre País haurien de prendre nota, que res del que fan es el que volem, ni res del que diuen defensar es ja el que ens interessa. La seva feina ha caducat de ple i les seves paraules AVUI MES QUE MAI s’han perdut per la riera D’Arenys.

AVUI HE TORNAT A CREURE QUE EL MEU PAIS SEGUEIX VIU !!!!

AVUI HE TORNAT A CREURE QUE LA FORÇA D´UN PAIS NOMÉS ESTÀ EN  LA SEVA GENT…I AQUESTA FORÇA COMPANYS-COMPANYES AVUI NOMÉS HA ESTAT EL PRINCIPI D´UN CAMI QUE HEM DE FER PLEGATS…

VISCA CATALUNYA LLIURE !!!!