ja_urbprev25

Estem vivint en un mon que fot fàstic,  tot esta empastifat de merda, sigui deport o política, o dels càrrecs executius de qualsevol activitat sigui aquesta civil o militar, o cultural, o eclesiàstica, com també d’alguna  organització benefica, i fins i tot alguns  jutges   responsables d’impartir justícia, o sigui que no ja ni un pam de net. I es que aquet país la democràcia sols serveix per salvaguardar als   adinerats, als pocavergonyes, a els estafadors  i als  lladres honorables , i per contrast els  que no som adinerats i estem sotmesos a les ordres del capitalisme som els que no podem fer us de la democràcia, o sigui que tenim prohibit manifestar-nos públicament per pogué dir “Bandarres “als que es reparteixen milions de € amb tot el descaro del Mon.

Estic segur que sense tanta democràcia el culpable de la mort de Marta a Sevilla (Miguel Carcaño) l´assasí que continuadament s’està mofant de la policia amb versions inventades cada dos per tres,  segur que si aquet malvat i assassí es sigut interrogat per el cabo Benitez a la època franquista ja s’hauria trobat fa mesos el cadàver de Marta. I també estic segur que el cas Felix Millet a aquestes hores ja hauria omplert algunas cel-les de  la Modelo, en fi que a vegades tanta democràcia es perjudicial.

No voldria passar per alt una altre invent molt  maquiavèl·lic  que ha posat en practica  l’ajuntament de Barcelona, me refereixo a que ni els indigents tinguin l´oportunitat de pogué dormí a un banc de la via publica. Ara sols falta aplicar un nou impost per els que respirem l´aire de Barcelona.

Anuncis