23.10.2009 – 07:42

Des de la irrupció de Reagrupament al panorama polític català, l’associació liderada per Joan Carretero ha fet actes de presentació arreu del país per presentar el seu projecte, acostar-se als seus associats i aconseguir-ne de nous. Aquest dissabte, però, l’acte de presentació que celebrarà RCat no serà a cap població dels Països Catalans sinó als Estats Units, a la ciutat de Nova York. L’acte comptarà amb les intervencions del catedràtic de la Universitat de Princeton, Carles Boix; el professor emèrit del departament d’Antropologia de Columbia University, Alexander Alland Jr; i l’associat a Reagrupament i impulsor del Col·lectiu Emma, Salvador Garcia.

L’acte serà presentat per Jaume Soler i se celebrarà a Nova York entre l’Avinguda Madison i la cinquena avinguda a les dotze del migdia. Després de l’acte hi haurà un col·loqui amb la participació dels assistents.

Segons explica Josep Sort, membre de la junta directiva de Reagrupament, en una entrada al seu blog personal, aquest acte de presentació a Nova York ‘dóna compliment a un dels seus objectiu fundacionals: impulsar la internacionalització de la lluita per la independència de Catalunya’.

Informa: DIRECTE.CAT

Anuncis