De fa un temps que assistim a l’eclosió de les xarxes socials. En elles nexien multituds d’iniciatives, moltes d’elles ideades per catalans i amb objectius sobiranistes.

No podem ni és el nostre objectiu fer-nos ressó de totes elles, però sí que hi ha algunes que, pel seu caracter especial considerem que mereixen que us demanem que us en feu partíceps

Hi ha una iniciativa al Facebook (ideada per un noi de 16 anys!) que vol aplegar 2 milions i mig de gent que parli català.

http://www.facebook.com/group.php?gid=68301236354

Després de poc més d’un mes ja gairebé arriben als 250000 adherits (un 10%) i pel que sembla aquest èxit esclatant no ha passat desaparcebut per a alguns que voldrien la llengua reclosa en l’àmbit casolà i floklòric quan no directament desapareguda.

Fa dies que han patit atacs i boicots com ara trolls infiltrats i han estat denunciats als administradors del Facebook per promoure l’enviament d’spam o altres raons inversemblants. Pel que ens han dit, ha anat de poc que no tanquessin el Grup.

Tanmateix, el suport que han rebut el volen fer servir d’empenta per agafar embranzida i assolir nous objectius.

De moment han fet una web (Que se sàpiga…parlem català) i un manifest en defensa de la unitat i del lliure desenvolupament de la llengua

http://www.tiending.com/www210/

Us convidem a que doneu suport tan al grup del Facebook com al manifest en defensa de la llengua.

Anuncis