El 13 de desembre cada dia és més a prop, i setmana a setmana s’incrementen els preparatius de cara a la celebració de la primera onada de consultes sobre la independència de Catalunya. Per tal de formar aquelles entitats impulsores de referèndums que encara tinguin dubtes sobre el protocol a seguir durant la jornada electoral, des d’Òmnium Osona es durà a terme aquest cap de setmana la primera jornada de formació específica sobre el protocol de funcionament de les Consultes. L’acte comptarà amb la presència de Jeroni Vinyet, Antoni Reig i Alfons López Tena, impulsors d’Osona Decideix, i és obert a totes aquelles persones que treballin per celebrar un referèndum el 13-D i tinguin dubtes organitzatius.

La voluntat dels formadors és ajudar les entitats novelles a partir de l’experiència de voluntaris en la consulta d’Arenys de Munt. Tot i que més endavant faran d’altres formacions específiques, en aquesta ocasió es vol ajudar les entitats impulsores que a hores d’ara encara no hagin encarat la preparació de la seva consulta local i necessitin assessorament.

La jornada de formació, impulsada per Òmnium Cultural Osona, serà aquest dissabte 14 de novembre al matí a l’Ateneu La Central de Vic.

Informa: DIRECTE.CAT

Anuncis