El filòsof Josep Maria Terricabras i representants de comissions pro-referèndum de tot el país protagonitzaran l’acte nacional central de la campanya del 13-D, que tindrà lloc el diumenge 29 de novembre a l’Auditori del Fòrum de Barcelona a les 12 del migdia. L’acte tindrà un preu d’entrada simbòlic de 10 euros, que serviran per ajudar a finançar el conjunt de la campanya. Els voluntaris i adherits a les comissions locals pro-referèndum podran adquirir una entrada al preu reduït de 5 euros.

Els voluntaris i adherits a les comissions que organitzaran referèndums sobre la independència als seus respectius municipis tenen temps fins el dilluns 23 de novembre per a adquirir les seves entrades al preu de 5 euros. A partir de llavors, tots els interessats en assistir a l’acte podran adquirir les entrades al preu de 10 euros.

Per fer-ho, tant els uns com els altres hauran de fer un ingrés al compte corrent de La Caixa 2100/3084/89/2200404263 indicant el nom de la persona que fa l’ingrés. El resguard de l’operació servirà com a entrada el dia de l’acte.

Informa: DIRECTE.CAT

Anuncis