CARME FORCADELL

Es veu que, a Catalunya, no entenem els missatges del Partit Popular, són uns incompresos, ara , després d’aquest cap de setmana de la convenció de Barcelona, treballaran per explicar-se millor, perquè el dia que els entenguem els votarem.

Jo no ho sé, potser sí que són uns incompresos, no ho negaré, però a mi em sembla que els catalans i catalanes els entenem perfectamet i per això no els votem.

A veure el PP no són aquells que han portat l’Estatut al Tribunal Constitucional, tot i que el que en queda del text, que va sortir del Parlament de Catalunya el 30 de setembre de 2005 , amb el que està pendent de sentència, s’assembla com un ou a una castanya, però tot i així per al PP encara és excessiva l’autonomia que se’ns concedeix?.

El PP no és aquell partit que va negar a l’Estatut català allò que sí que va acceptar per a l’Estatut andalús, demostrant així que els catalans i catalanes no mereixem el mateix que els andalusos?.

El PP no és el partit que ha portat també al Constitucional la Llei d’Educació de Catalunya perquè considera que a Catalunya el que fa falta és que hi hagi més hores de castellà . No són els que estan en contra de la immersió lingüística com a mètode d’ensenyar llengües, perquè volen que els pares demanin l’ensenyament en castellà?.

Els del PP no són aquells que diuEn que posar el distintiu CAT a les matrícules és una simple qüestió de xapes? Els del PP no són aquells que diuen que Catalunya paga poc a Madrid i que som uns insolidaris?

Els del PP no són aquells que estan en contra de les seleccions esportives catalanes perquè diuen que la representació exterior només correspon a Espanya?

Tots aquests missatges són clars i comprensibles i demostren que el PP vol i treballa perquè Catalunya sigui una regió pobra d’Espanya en lloc d’un país ric d’Europa, per més que s’esforcin en aquesta convenció a fer veure el contrari. El problema no és que no els entenguem, el que passa és que els entenem massa.

Informa: CARMEFORCADELL.CAT

Anuncis