Sense ajud de cap mena, amb els diners dels voluntaris i de la societat civil, amb la contra de les institucions… Diuen que va ser un fracàs?… Més fracàs fou la festa de la butifarrada on no arribaven a 100! Si ús plau, menys arrogància i més reflexió.
Vostès, els que estan pregonant el que s’ha de fer des d’una butaca parlamentària, be farien en ser més humils. Ahir la societat civil catalana, va donar una lliçó de civilitat democràtica a tot l’arc de partits polítics, siguin o no, catalans
Ahir, a Vic, Tona, i fins a Vilafranca, aquest país es va comportar com el que és, una societat que es dirigeix a uns polítics que no escolten la realitat. Un polítics que parlen al poble com sí aquest fos bur.ro, amb un discurs més pròpi del S. XIX que no pas del XXI. El pais, es a dir Catalunya, té una maduració democràtica que no es veu reflectida, ni tan sols pels qui la representen. S’ho facin mirar tots!
Qui digui que el dia d’ahir no fou un èxit, és que realment és fora de la realitat. Fou un èxit. diumenge, fred, amb tots els comerços oberts, amb tots els partits tancant la porta o mirant cap un altre cantó… sense propaganda de cap mena, sense tele, amb una Marató que també cridava l’atenció (de la qual me’n alegro), i vostès s’atreveixen a dir que fou un fracàs?
Ni tot l’aplec de una societat vigorosament consumista, en plena campanya nadalenca, ni els discursos que intenten humiliar als ciutadans que fermament van anar ahir a votar, poden frenar el que sí, és fés de forma oficial, fora una realitat molt més contundent.
El que més impressionava ahir, de tots els pobles pels que vaig passar, fou, la tranquil·litat, la normalitat, cap mena d’incident ni de tensió, la forma alegre i festiva i al mateix temps seriosa, dels participants. El poble català, no és un infant revulsiu, és un ens que respira ja, un futur de ple segle XXI, cosa que no es veu reflectida per la majoria dels polítics que, diuen el representen.
Fracàs? Mirin-ho, facin-s’ho mirar i analitzin més que no pas condemnin!

APORTACIÓ AL BLOC DEL NOSTRE AMIC I COMPANY LOBBY

Escrit per Magos àlies Gall-Fer

Anuncis