01.02.2010 – 20:05

Reagrupament intenta tancar la gran esquerda oberta dissabte al vespre abans que sigui massa ampla. Tot i que la ruptura de Joan Carretero amb quatre dirigents crítics ha durat prou per tenir conseqüències, l’exconseller ha decidit aquest dilluns que pot continuar com a president de l’associació després de la dimissió d’Emili Valdero, Jaume Renyer, Albert Pereira i Francesc Abad.

Correus electrònics adreçats als coordinadors comarcals de la formació han anunciat aquesta tarda les dimissions, unes hores abans de la reunió convocada a Sant Boi.

Després de conèixer aquesta decisió, Carretero i el seu entorn han decidit que “ha desaparegut la raó” per la qual van anunciar dissabte que deixaven el seu càrrec a la junta. Aquestes 13 dimissions van ser anunciades verbalment en la reunió de Vic de dissabte, i no s’havien formalitzat. Per tant, ara ja no cal tirar-les endavant perquè ja han dimitit els quatre crítics de la junta enfrontats amb Carretero pel sistema d’elecció dels candidats. La vicepresidenta, Rut Carandell, també es mantindrà en el càrrec. I és probable que ho facin la majoria del seus afins dins de la directiva.

Informa: AVUI

Anuncis