El proper 28 de febrer 80 municipis del nostre país celebraran la Consulta sobre la Independència, sota la mateixa pregunta: “Està d’acord que Catalunya esdevingui un estat de dret, independent, democràtic i social, integrat a la Unió Europea?”. Gairebé 300.000 persones (els empadronats majors de 16 anys) tindran dret a vot en uns municipis que acullen un total de 355.000 persones (segons dades de l’IDESCAT).

Se sumen així als 168 municipis de Catalunya que ja han celebrat la votació, i per tant seran un total de 248 els pobles els que hauran votat ja sobre la Independència després d’aquesta onada.

En aquesta onada, 25 comarques diferents realitzaran la Consulta sobre la Independència en algun o diversos dels seus municipis i després del 28-F, 32 de les 41 comarques del Principat ja hauran celebrat la Consulta sobre la Independència i està previst que després de l’onada del 25-A, gairebé totes les comarques hagin celebrat un referèndum en algun dels seus municipis. Fins el moment, hi ha confirmades les 38 següents: Alt Empordà, Alt Penedès, Anoia, Bages, Baix Camp, Baix Ebre, Baix Empordà, Baix Llobregat, Baix Penedès, Berguedà, Cerdanya, Conca de Barberà, Garrotxa, Gironès, Maresme, Noguera, Osona, Pla Urgell, Priorat, Ripollès, Selva, Solsonès, Urgell, Vallès Occidental i Vallès Oriental, Alta Ribagorça, Garraf, Garrigues, Pla de l’Estany, Segrià, Tarragonès, Alt Camp, Alt Urgell, Montsià, Segarra, Pallars Sobirà i Pallars Jussà.
L’acte final de campanya que reculli tot l’esperit d’aquesta onada es realitzarà el proper dia 26 de febrer a l’emblemàtic castell de Cardona, últim bastió de la resistència catalana a la guerra de Successió.

Per últim només recordar-vos que la central de dades de la jornada electoral del dia 28 serà a Caldes de Montbui, i us animem a que vingueu a participar dels actes festius organitzats.

Bona feina companys i companyes!

Acte: Jornada electoral a Caldes de Montbui Població, lloc i hora: Caldes de Montbui, Font del lleó, tot el dia.
11:00 Espectacle Infantil “PUGEU A LA FURGO” a càrrec de Vatua l’Olla.
Durant el matí estand de Caldes Animal. (amb mostra de gossos per adopció)
12:00 Actuació CASTELLERS DE CALDES.
13:00 POBLE QUE CANTA Cants Patriòtics. 13:15 Vermut Popular
14:00 CALÇOTADA al Parc de Can Rius (organitza Unitat de Pioners A.E “El Pasqualet”)
20:00 Actuació FILIBUSTERS (Agro Folk aborigen de Penedès)
A partir de les 21h, es faran públics els RESULTATS ELECTORALS.

Anuncis