Un grup d’estudiants independentistes ha boicotejat avui a la facultat de Ciències Polítiques de la UAB una conferència “Una alternativa per Catalunya” que havia de pronunciar la líder d’Unión Progreso y Democracia (UPyD), Rosa Díez.

L’acte, després que els agents de seguretat s’hagin vist obligats a evacuar la política de la sala després que aquesta hagués estat ocupada per joves independentistes cridant “Díez, fora de la UAB” i consignes a favor de la independència de Catalunya, s’ha celebrat en una aula de la facultat davant un grup reduït d’assistents.

A la sortida d’aquesta, una hora més tard, els estudiants encara esperaven a la diputada d’UPyP. Aleshores un dels estudiants li ha intentat llençar una bola de pintura, que ha impactat en un membre de seguretat.

Aquesta és la mateixa aula on el passat 25 de febrer un grup d’estudiants va increpar l’exlehendakari Juan José Ibarretxe, tot i que en aquest cas la seva conferència es va poder dur a terme gràcies a la protesta de la resta d’assistien a la conferència.

El Singulardigital.cat

Anuncis