El distribuidor de la Cola catalana i el Whisky Jaume I vol aprofitar per buscar distribuïdors internacionals


Per primera vegada, les begudes de la terra com el Desperta Ferro, la Cola Catalana, el Whisky Jaume I, el Vi Blanc ‘Tot Pagat’ Francesc Pujols o el Moscatell General Moragues seran a la Fira Alimentària, que tindrà lloc a Barcelona del 22 al 26 de març. La voluntat de la Xarxa d’Establiments amb Consciència Nacional (Xecna) és aconseguir que aquests productes nacionals aconsegueixin distribuïdors arreu del món, ja que hi ha molts catalans o descendents de catalans a l’estranger que consumirien les begudes catalanes amb il·lusió.

L’estand de la Xecna a la Fira Alimentària, situat al pavelló 6 del recinte de Gran Via, permetrà que els distribuïdors d’arreu del món acreditats a la fira coneguin les begudes catalanes, i a la vegada intentarà incentivar-los perquè importin aquests productes del Principat i enforteixin les vendes arreu del món.

Segons Ramon Carner, responsable d’Àpats Food SL, ‘la Flor i Nata del nostre país, intel·lectuals, polítics, acadèmics, metges, historiadors, poetes, músics i mestres va haver de marxar i deixar Catalunya en unes circumstàncies dramàtiques. Ara volem que en els seus països puguin comprar les nostres begudes catalanes, que son un exemple de que Catalunya esta canviant’.

Anuncis