La consulta sobre la independència es farà el 10 d’abril del 2011

Barcelona Decideix s’ha reunit avui per configurar les comissions de treball i decidir la data del referèndum

Ja hi ha data per a la consulta sobre la independència a Barcelona, serà el 10 d’abril de l’any vinent. Així ho han decidit els representants de més de dues-centes cinquanta entitats que han participat a la tercera assemblea de Barcelona Decideix. La trobada s’ha fet a la Facultat d’Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona.

La trobada ha servit també per escollir els responsables de les comissions o àrees de treball. Anna Arqué i Alfred Bosch seran els responsables de comunicació, Carles Macian ho serà de recursos, Xavier Martínez serà encarregat de la campanya i Josep González coordinarà l’extensió.

La data per celebrar la consulta a Barcelona ha sigut un dels temes amb més controvèrsia des que es va emprendre la iniciativa de portar el referèndum a la ciutat. Alguns sectors eren partidaris de no dilatar gaire el procés i no aïllar massa la consulta de Barcelona respecte les de la resta del país per no perdre la inèrcia de la campanya. Per contra, sembla que una majoria dels representants a l’assemblea ha preferit cercar una data que permeti més temps per aconseguir recursos i la implicació del màxim de gent possible.

Anuncis