Poca -Soltes !!!  El PP i C´s demanen que l´estadi Lluis Companys, passi a portar el nom de Samaranch


La memòria és curta, selectiva i, sobretot, políticament proselitista. Aquesta certesa gairebé atàvica queda de nou demostrada després de l’indecent proposta formulada pel PP i C’s. Els dos partits unionistes espanyols demanen que l’Estadi Olímpic Lluís Companys de Barcelona passi a portar el nom de Joan Antoni Samaranch, finat aquest dimecres.

L’argument per aquesta indecència és per “la projecció internacional i l’èxit de Barcelona no s’entenen sense la figura i l’encert de Samaranch, amb qui la ciutat ha d’expressar un deute de gratitud permanent”, segons el president del PP a l’Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández.

També recorda que el nom de Lluís Companys per a l’Estadi Olímpic es va aprovar amb l’únic vot contrari del PP, al 2001. Ha afegit que durant l’última dècada ell sempre ha defensat que els estadis olímpics han de portar el nom de la ciutat que els organitza, “i en cas de portar el nom d’algú il·lustre, en el cas de Barcelona hauria de ser el de Joan Antoni Samaranch”.
El president de C’s, Albert Rivera, ja va proposar aquest dimecres el mateix canvi de nom, “en honor als seus serveis per l’olimpisme i per l’esport” a Espanya.

Informa: NACIODIGITAL.CAT

Anuncis