Per RAMON SERRA

Escric a raig fet, moments després de fer-se públic els resultats provisionals en la consulta sobiranista del 25-A. Que s’hagi arribar pràcticament a un 20% del cens dels votants, tenint present que hi entraven en joc grans ciutats és un gran èxit i confirma que l’independentisme no té aturador.

Els enemics de les consultes diran que ha baixat la participació en relació a les consultes anteriors. Diuen que ha baixat només un punt respecte a la del febrer.Tant se val, perquè era més complicat arribar a grans ciutats. És allò del circ:c ada cop més difícil. Les consultes han triomfat malgrat les pressions espanyoles, el botiflerisme i el silenci escandalós d’alguns mitjans de comunicació, especialment La Vanguardia i El Periódico,dos grans instruments de l’ocupació espanyola. En canvi en aquesta ocasió tant TV3 com Catalunya Ràdio s’han espavilat més i ens han fornit una informació correcta. A cadascú el que sigui seu. La pressió popular ha donart els seus fruits. Ara, la consulta de Barcelona ja no ens ha de fer por. Gairebé mig milió de persones han dit sí en el total de les tres consultes.Els experts diuen que amb un milió de vots aconseguiríem la independència des del Parlament. I això que tot just portem quatre dies! Som a mig camí. Avancem amb pas ferm i decidit.

Naturalment els analistes de l’ espanyolitat faran l’análisi que vulgui. Però ningú no pot negar que a Catalunya cap força poítica arriba al 20% dels vots. Aquesta és la realitat que demostra que l’independentisme és ja la primera força del país. Esperem que ben aviat en sigui la força majoritària i que Espanya continuï ajudant-nos amb les seves bestieses. És el nostre millor aliat en contraposició al botiflerisme de Mas i Montilla que porten al davant dels seus cognoms la M de Madrid i del mal. Precisament Montilla ha perdut l’oportunitat de rentar-se la cara anant a votar a Sant Just, on té la residència administrativa perquè la pollítica és a Madrid. Però no ho ha fet. Tant parlar de participació i l’hora de la veritat només l’interessa que el votin a ell. I la societat civil? Que la bombin! Fets i no paraules, senyor president de la Diputació Quatriprovincial!

Malgrat això, la participació ha arribar al 19,77,una suma de vots més alta que l’aconseguida per CiU, ERC i ICV tots plegats a les últimes eleccions municipals. Fins i tot,doncs, a la població de Montilla l’independentisme creix om mai. Potser perquè hi viu Montilla. Si tenint tantes coses en contra hem arribar fins aquí, què no serà si aguantem amb la tossuderia d’ara? Qui pot mobilitzar els milers i milers de voluntaris que hi ha al darrere de tot aixó? Fins ara hi ha hagut més de 66.000 voluntaris,el doble que als Jocs Olímpics de Barcelona. Aquest capital és impagable.

Nosaltres treballem per amor a Catalunya.mentre que espanyols i botiflers ho fan per odi.L’amor construeix : és de les poques coses al món que ningú no pot matar ni tan sols Espanya. Que per una vegada la força de la raó s’imposi a la raó de la força.

Anuncis