Ni els àrbitres espanyols ni Florentino Pérez no poden amb el Barça: CAMPIONS!!

Reproduït de http://www.sport.es

EL BARÇA, CAMPIÓ DE LLIGA


Ho tenia tot a les mans i no ha fallat. El FC Barcelona s’ha proclamat aquest 16 maig 2010 campió de Lliga. És el vintè títol de Lliga del conjunt blaugrana i posa punt i final a una altra gran temporada

Josep Capdevila

S’ha acabat. I es va acabar molt bé. Després de guanyar la Supercopa d’Espanya, la Supercopa d’Europa i el Mundial de clubs, el FC Barcelona ha tancat una altra gran temporada guanyant la Lliga Espanyola. No ha estat gens fàcil, perquè davant s’ha trobat amb un Reial Madrid que, tot i ser el millor Madrid de la història, s’ha hagut de conformar amb acabar segon.

Després de guanyar la temporada passada la Copa, la Lliga i la Champions, el llistó havia quedat molt alt. I quan el 19 de desembre, encara en ple 2009, ja s’havien guanyat les Supercopes d’Espanya i Europa i el Mundial de clubs, semblava que l’equip es podia quedar sense fam de títols. Però res d’això. Ni quedar eliminats primer a la Copa del Rei i posteriorment a la Champions va poder tombar un equip guanyador. Quedava la Lliga per davant. No es podia fallar. I no ha fallat.

El Barça, campió de Lliga. Amb pràcticament 7-8 jugadors del planter sempre en l’onze inicial, s’ha tornat a fer història. És igual que alguns sorrut diguin que és una pedrera camuflada. D’això res. La pedrera l’ha tornat a guanyar la batalla a la cartera. I aquest és un motiu més d’alegria per a tota l’afició barcelonista.

Alguns s’han gastat 300 milions per no guanyar res. Nosaltres, aquests 300 milions els gastem per donar-li les gràcies a tota la plantilla ia tot el cos tècnic del primer equip del FC Barcelona. 300 milions de gràcies!

Anuncis