Benvolguts/des companys i companyes,

La Mesa del Parlament de Catalunya va acceptar a tràmit el dimarts 8 de juny la Iniciativa Popular perquè la Generalitat convoqui un Referèndum Oficial sobre la Independència. Ha estat una decisió de transcendència històrica, doncs, per primera vegada, s’obre la porta a l’exercici del dret a l’autodeterminació per part del Parlament de Catalunya.

D’aquí a unes setmanes podrem començar la recollida de signatures (en necessitem unes 220.000) perquè el Ple del Parlament voti formalment la convocatòria del Referèndum sobre la Independència. Com més signatures aconseguim, més força tindrà la IP i més possibilitats tindrem que sigui votada favorablement!. Llavors, i sigui quina sigui la posició del Govern espanyol, exigirem la convocatòria del referèndum sobre la independència.

Ara hem d’aconseguir el màxim nombre de fedataris/voluntaris per tal d’organitzar la recollida de signatures més important de la història de Catalunya.

Si us plau, reenvieu aquest correu electrònic i animeu als vostres contactes, amics i familiars a apuntar-se com a voluntaris a http://www.referendumindependencia.cat/ip

Entre totes i tots ho farem possible.

Moltes gràcies

Visca Catalunya lliure!

Anuncis