L’espanyolista Rosell s’estrena amb espanyol com a president i se’n va a demanar perdó a Extremadura

L’espanyolista Rosell, el botifler de La Vanguardia i El Periódico, el madridista infiltrat a la presidència del Barça, no només ha començat a desmantellar el Barça triomfant de Joan Laporta sinó que, a més a més, avui s’ha estrenat en espanyol com a president i el primer que ha anunciat és que anirà a demanar perdó a Extremadura.

Reproduït de www.avui.cat i de www.e-noticies.cat

http://avui.elpunt.cat/noticia/article/8-esports/48-barca/189279-rosell-analitzarem-la-situacio-real-del-club-en-laspecte-economic-i-juridic.html

Rosell: “Analitzarem la situació real del club en l’aspecte econòmic i jurídic”

Sandro Rosell pren possessió del seu càrrec com a president del FC Barcelona

La nova junta directiva vol convertir el Barça “en el millor club poliesportiu del món”

El president blaugrana pronuncia el seu primer discurs en català, castellà i anglès

01 / 07 / 2010

Acte de desgreuge amb Extremadura

Rosell visita el president de la Junta a qui Laporta va dir “imbècil”

Sandro Rosell serà rebut pel president de la Junta d’Extremadura, Guillermo Fernández Vara, aquest dilluns a Mèrida. El nou president del Barça va prometre fer aquest primer viatge als penyistes d’aquesta comunitat autònoma si era escollit màxim dirigent del club.

Fernández Vara va protagonitzar un incident amb el president sortint del FC Barcelona, Joan Laporta, arran d’un article del polític on demanava que “quan parli com a president del Barça, ho faci sabent que representa tots els barcelonistes”. Laporta el va trucar per telèfon, l’agost passat, i li va etzibar que era un “barcelonista de merda!” i li va dir fins a deu vegades “imbècil”.

Amb aquest acte, Rosell normalitzarà les relacions amb la Junta d’Extremadura i amb cap del seu executiu, reconegut barcelonista, a l’igual que el seu antecessor, Juan Carlos Rodríguez Ibarra.

mer qe ha fet és demanar perdó a Extremadura.

Reproduït de www.avui.cat

Anuncis