Queixa’t per la sentència!

Benvolguda col·laboradora, benvolgut col·laborador,

Arran de la sentència del Tribunal Constitucional, que després de quatre anys de debats i episodis esperpèntics ha retallat l’Estatut d’Autonomia de Catalunya votat en referèndum pel poble català en un acte legítim de democràcia, hem de reaccionar. Considerem que la sentència demostra un greu dèficit democràtic, ja que l’opinió de deu jutges elegits per criteris partidistes ha passat per damunt de la voluntat popular expressada lliurement a les urnes.

Creiem que la sentència tanca la via a la igualtat de drets lingüístics a Espanya i que, a partir d’ara, per garantir aquests drets cal plantejar un canvi de marc legal de fons -ja sigui mitjançant una reforma de la Constitució Espanyola o per la creació d’un nou Estat català dins de la Unió Europea- que parteixi dels ciutadans de Catalunya i que respecti el seu dret de decidir sobre un eix tan central per a la vertebració social i cultural com és la llengua catalana.

És per això que, com una acció més en el marc d’altres accions endegades per diverses entitats en protesta per la retallada, et proposem d’enviar una queixa al Tribunal Constitucional i al Defensor del Pueblo espanyol per fer-los arribar el teu malestar per la sentència.

http://www.plataforma-llengua.cat/constitucional

Gràcies per la teva col·laboració.

Envia la teva queixa

Recomana Recomana

Anuncis