S’hi han sumat Los Angeles, Brussel·les, Buenos Aires, Montréal i Viena

Els actes de suport que a la manifestació de Barcelona arreu del món es multipliquen. A més de les concentracions convocades Tolosa, Sant Sebastià, Londres, Berlín, Dublín, Nova York i Quito, s’hi han afegit, pel cap baix, actes a Los Angeles, Brussel·les, Buenos Aires, Montréal i Viena.

Amèrica: Los Angeles, Washington, Nova York, Montréal, Quito i Buenos Aires

El Casal dels Catalans a Califòrnia, amb seu a la ciutat de Los Angeles, ha fet una concentració de refús a la sentència davant del consulat espanyol a Los Angeles. També als Estats Units, el Casal Català de Washington DC fa tots els catalans i de l’àrea de Washington DC a Dupont Circle. S’hi ha fet una concentració informativa per explicar a tothom ‘la situació de Catalunya i la injusta i anti-democràtica sentència’. A Nova York, el Catalan Institute of America ha reunit els seus membres i simpatitzants al Roger Smith Hotel perquè els catalans residents a la zona de Nova York es manifestessin i donar suport a la manifestació des de Manhattan (manifest de la Federació Nord-americana d’Associacions Catalanes, pdf).

A Buenos Aires, el Casal de Catalunya ha reunit els catalans a la plaça Catalunya. A la capital equatoriana, Quito, s’ha fet una concentració davant l’Ambaixada espanyola (comunicat de la comunitat catalana de Quito, pdf).

Unió Europea: Viena, Tolosa, Berlín, Dublín Londres, Brussel·les i Sant Sebastià

A la Unió Europea, el Casal Català de Tolosa i algunes entitats, com Cadres Catalans i el Partit Occità, s’han concentrat davant el consolat d’Espanya a Tolosa.

Al País Basc, l’esquerra abertzale, Eusko Alkartasuna i Alternatiba han convocat una manifestació a Sant Sebastià, en solidaritat amb Catalunya. A Londres i a Berlín també hi ha hagut concentracions. A la capital anglesa ha estat a les cinc de la tarda (hora local), a Chesham Place. I a la capital alemanya, a les sis a l’Alexanderplatz. A Dublín, Irlanda decideix ha fet una convocatòria a les cinc (hora local) al davant del General Post Office d’O’Connell Street. I a Viena, els catalans que hi viuen, convocats pel Facebook, s’han concentrat a les 18.00 al Casal Català de Viena. I Brussel·les, la concentració s’ha fet a la mateixa hora a la plaça Luxemburg de Brussel·les, davant del Parlament Europeu.

Anuncis