Anasagasti ho té clar: Catalunya hauria guanyat el Mundial, però el puta Madrid no li deixa

Reproduït de www.e-noticies.cat

12 / 07 / 2010

“Una selecció catalana hagués pogut guanyar el Mundial”

Anasagasti afegeix que “no la deixen”

El senador del PNV, Iñaki Anasagasti, ha indicat en un article d’opinió que “una selecció catalana hagués pogut guanyar el Mundial. No la deixen”. Anasagasti ha criticat que els comentaristes de la final del Mundial semblaven “els fills de Blas Piñar. Allà no hi havia esport, sinó patrioterisme del dolent”.

Per al líder nacionalista basc, des d’alguns mitjans de comunicació “es tracta de disfressar mitjançant dades d’audiència televisiva -que no reflecteixen l’afinitat emocional dels telespectadors amb les seleccions que disputen el Mundial de Sud-àfrica- o a través d’una desmesurada ampliació numèrica de les comptades reaccions públiques a Euzkadi (o a Catalunya) en les meritòries victòries de la selecció espanyola”.

Anasagasti ha afegit que “la realitat és que, encara amb la presència de vuit jugadors del Barcelona i dos de l’Athletic, la resposta de les societats basca i catalana a la classificació d’Espanya per a la final del Campionat del Món de futbol té un nivell que si alguna cosa reflecteix és precisament el fet diferencial d’ambdues nacions també pel que fa a sentiments futbolístics”.

Anuncis