El president de Reagrupament, Joan Carretero, en una entrevista a l’Avui, considera que “un referèndum no serveix de res. La independència no vindrà per un referèndum. L’hem de proclamar i punt”. També considera que “ens presentem en el pitjor moment per al país. I amb una gran crisi econòmica. Un país amb l’autoestima per terra i que veu guanyar la roja i no sap com prendre-s’ho”.

“Hi ha qui es consola pensant que hi ha jugadors del Barça. Quin país! Forma part de l’esquizofrènia de la societat catalana”, lamenta, a més de deixar clar que “jo sempre vaig amb els que van contra Espanya. I no m’he de justificar. Els espanyols ho tenen fàcil, però nosaltres no”.

D’altra banda, reconeix que va oferir encapçlar la llista a Josep Maria Terricabras, però aquest “ha preferit esperar, i ho hem de respectar”. També titlla el conseller Nadal de “polític covard”, atès que quan va ser presidenciable pel PSC va anar a la llista de Barcelona, i no de Girona, d’on és ell.

“Tothom sap que el PSC, com a tal, no existeix. És una ficció més de la política catalana. Jordi Pujol va fer veure que teníem un govern, i el PSC fa veure que són diferents del PSOE; uns altres fan veure que són independentistes”, conclou finalment.

Anuncis