Puigcercós demana una oferta concreta a Carretero

http://www.vilaweb.cat/noticia/3760421/puigcercos-demana-oferta-concreta-carretero.html

Puigcercós demana una oferta concreta a Carretero

El president de Reagrupament va reclamar diàleg a ERC i Solidaritat Catalana

resum:

El president de Reagrupament, Joan Carretero, va emplaçar ahir el president d’ERC, Joan Puigcercós, i un dels tres impulsors de Solidaritat Catalana, Joan Laporta, a trobar-se a mitjan de setembre per dialogar sobre la formació d’una coalició independentista a les eleccions catalanes.

Carretero reclama diàleg

Carretero va afirmar ahir que posa Reagrupament a la disposició de la resta de candidatures sobiranistes per fer-ne una d’única: ‘M’ofereixo, com no pot ser d’altra manera, em brindo a Joan Puigcercós d’ERC i a Joan Laporta, del nou partit, i a tots aquelles partits i candidatures que tinguin voluntat, a trobar-nos si volen a Arenys de Munt a partit de l’11 de setembre per poder fer una coalició el màxim d’unitària possible perquè això ens hi apropi més’.

En una sala municipal d’Arenys de Munt plena a vessar, amb uns sis-cents assistents que van repetir constantment crits en favor de la unitat, l’ex-conseller d’ERC i líder de Reagrupament va manifestar la seva voluntat d’unir tot allò que ajudi a la independència de Catalunya.

font: http://www.vilaweb.cat/noticia/3760421/puigcercos-demana-oferta-concreta-carretero.html

PD:    I jo em pregunto… si la voluntat de la majoria de nosaltres, si la nostra insistència és que puguin estar tots plegats per parlar-ne,

qué costa compartir una converça amb bona predisposició i plegats estudiar la millor OFERTA PER CATALUNYA   ???

Anuncis