Un altre conseller nacional de CDC se’n va a Solidaritat Catalana

Carles Pagès lamenta que el partit perdés l’oportunitat de ‘situar-se al capdavant del sentiment independentista’

Carles Pagès, fins ara conseller nacional de CDC, ha anunciat que deixa el partit i que s’adhereix a Solidaritat Catalana. ‘Lamento profundament, que el, fins ara, meu partit desaprofiti una oportunitat única de situar-se al capdavant del sentiment independentista’, diu Pagès, que segueix els passos de l’ex-consellera nacional Laia Escarrà i d’Alfons López Tena.

Pagès exposa, en una carta adreçada al secretari general adjunt de CDC, Felip Puig, que fins ara ‘encara tenia esperances que CDC representés el sentiment independentista de la majoria del poble català, com així ho va deixar palès a la manifestació del dia 10 de juliol’. I també recorda: ‘estat molt feliç de compartir anys de feina i il·lusions amb vosaltres, i us agraeixo la feina feta’.

La setmana passada Laia Escarrà també va comunicar la baixa del partit, remarcant com a motiu les declaracions de la número dos de la llista de Barcelona, Joana Ortega, segons la qual la federació ‘no és independentista, en absolut’.

Carme-Laura Gil refusà d’adherir-se a Solidaritat

Aquestes paraules també van fer que l’ex-consellera Carme-Laura Gil demanés al partit que deixés clar si era o no independentista. Puig va respondre que CiU avançava cap a la independència ‘pas a pas’. Carme-Laura Gil, a diferència d’Escarrà, López Tena i ara Pagès, va refusar d’adherir-se a Solidaritat Catalana, argumentat que pensa que CDC és l’instrument necessari per avançar cap a l’autodeterminació.

Anuncis