Els coordinadors de Reagrupament fan pinya amb Carretero per negociar una coalició

Criden a manifestar-se l’Onze de Setembre ‘a favor de la candidatura que proclami la independència al Parlament’

Una quarantena de coordinadors comarcals, de vegueries i de districte de Reagrupament han expressat mitjançant aquest comunicat ‘total confiança i suport’ a Joan Carretero i a la junta nacional de la l’associació amb vista a la negociació amb altres formacions independentistes per una possible candidatura independentista. Els coordinadors també remarquen ‘la forta campanya de presència al territori en forma d’actes als pobles de Catalunya i també a l‘exterior per explicar als catalans la necessitat d’independència del nostre país i de regeneració democràtica’.

Recorden que en l’assemblea del 10 de juliol proppassat es votar la candidatura per a les eleccions i ‘en un acte sense precedents de generositat i patriotisme que fos oberta a incorporar més candidats de fora de l’associació’.

Aquest posicionament dels coordinadors arriba quan hi ha pendents converses amb Solidaritat Catalana per a una possible coalició i quan ja se n’han fet amb altres grups, com la Conferència Nacional pel Sobiranisme.

Anuncis