A vegades es molt dificil parlar clar sense temor de no ser catalogat de radicals o com un antidemocràtic, estic segur  que serien moltes les persones que manifestarien la seva aversió a molts dels polítics que fan nosa, o sigui polítics que pertanyen a algun partit polític i que la seva presencia perjudica al partit que pertanyen.

Pro com un servidor no te res d’hipocrite i no tinc pels a la llengua me permeto fer de critic amb el propòsit que alguns responsables del partit que pertanyin algú d’aquets dels que menciono a continuació fos apartat del partit que actualment militen, o sigui tot amb el fi de millorar els que formen capelletes dins el seu corresponent partit.

De segur que si els dirigents de CIU volguessin augmentar la clientela tindrien de començar trencant els llaços que els uneix amb UDC i acomiadar al SR Durán i a la seva colla de l’Opus Dei, i també al mateix temps acomiadar al que és conegut amb el nom deSr Puig, o sigui l’home que sempre fa costat amb el Sr Artur Mas, ja que aquests Sr Puig apart que la seva cara ja no és molt simpàtica no deixa de tenir molta mala llet quant algú li demana comptes, exemple; la reacció que va tenir quan el ex president Sr Pascual Maragall va mencionar que el problema que tenia  CIU era del del 3 %.

I en quan al PSC dirigit pel Sr Montilla i governat pel Sr Zapatero ja és un altre cas per fer de critic, a fi que els autèntics socialistes de Catalunya es quedin en poc de temps sense partit, ja que tal com esta actualment governat aquest partit de segur que amb poc temps deixara d’existí.de ser un partit català, o sigui per mantenir aquest equip a 1ª és necessari fer neteja general, o sigui fotre fora al Sr Montilla i a la resta que ell ha posat a la seva  llista per les properes eleccions.

No deixaré de banda als d’ICV ja que aquets no tenen remei. O sigui és mes que possible que els resultats del dia 28 no superin als que tindrà  CS.

L’altre partit que no mereix estar a Catalunya és el PPC, ja que aquets no mereixen la meva atenció, o sigui que per part meva cap recomanació ja que per mi son uns mal P….

Per finalitzar, en quant els partits d’esquerra amb ànims de ser independents cal que tots  millorin, o sigui que no s’independicin tant i vagin tots units, ja que si s’ha uneixen tindran mes possibilitats de guanyà escons, i fins i tot  algún d´ells aconseguirà apoltronarse i gaudir en el dia que compleixi 65 anys d´una jubilació envejable.

jorfont

Anuncis