L’històric Lipdub per la independència, la gravació de la multitudinària interpretació de ‘La flama’ en un sol pla seqüència pels carrers de Vic (Osona), va camí de batre el segon rècord de la seva curta història. Si diumenge passat aconseguia el rècord al Lipdub més multitudinari, en aplegar 5.771 independentistes cantant a la vegada l’himne dels Obrint Pas, ara podria acostar-se a un nou rècord, en aquest cas de reproduccions. Des que divendres va ser penjat a la xarxa ja s’ha reproduït més de 175.000 vegades, essent un dels vídeos més vistos aquests dies al portal YouTube, que ja el considera ‘Trending’ (de moda). A més ja es pot visualitzar subtitulat en català, anglès i espanyol gràcies al sistema Universalsubtitles.

El lipdub es va iniciar al Museu Episcopal de Vic i va seguir pel centre dels carrers de la capital osonenca, per acabar a la Plaça Major, i amb la participació de castellers, bastonaires, diables, miquelets i jugadors d’hoquei patins, entre molts d’altres.

Més de cent voluntaris van vetllar pel bon funcionament de la gravació i es van encarregar de tancar tots els accessos a la plaça porxada de la ciutat, la segona més gran de Catalunya, per tal de poder comptabilitzar correctament el nombre de participants.

De moment el vídeo ja supera les 175.000 visualitzacions, a les que cal sumar els milers de reproduccions de les còpies i duplicats que se n’ha fet al mateix YouTube i a d’altres plataformes de vídeos a la xarxa.

 

directe.cat

 

Anuncis