Compatriotes,

El proper 20 de novembre farem l’acte central de la campanya Vot nacional per a la Independència a Barcelona.

L’acte començarà a les 18.00h al Centre Artesà Tradicionàrius (Travessia de St. Antoni, 6-8, Gràcia), a l’espai del restaurant i el vestíbul. Durarà aproximadament una hora, i comptarem amb la presència de persones que són referents en els seus àmbits, i de la coral El poble que canta. Un cop acabat l’acte, farem una cercavila per les places de Gràcia per difondre el missatge de la campanya, juntament amb la coral El poble que canta. El recorregut s’acabarà, altre cop, al Centre Artesà Tradicionarius on farem un brindis per la independència.

Ens calen voluntaris, tant per organitzar l’acte com, sobretot, per la cercavila posterior. Si voleu apuntar-vos, envieu-nos un mail a 68diputats.voluntaris@gmail.com. El proper dimarts 16 de novembre ens tornarem a reunir al CIEMEN a les 19h per acabar d’organitzar els últims detalls de l’acte.

I recordeu que, si voleu organitzar una xerrada o necessiteu material per fer campanya, ens ho podeu demanar a http://www.68diputats.cat/contacte.html. Si esteu fent altres accions (escriure a blogs, xerrades, altres iniciatives), ens ho envieu a 68diputats.voluntaris@gmail.com i ho penjarem al web. Recordeu que la campanya la fem entre tots.

Apunteu-vos-ho, el 20 de novembre a les 18.00h, acte central a Barcelona. I feu-ne la màxima difusió. Us hi esperem!

UN PAÍS LLIURE, UN PAÍS MILLOR.

Grup Acte de Sobirania
grupactedesobirania@cmail.cat

Salutacions

deumil.cat

Anuncis