carta als candidats:

Diumenge és un dia important per Catalunya. A molts de vosaltres ja us coneixem i en prou feines us respecto. No heu estat dignes de la terra que dieu defensar i malgrat tot, molts de vosaltres us torneu a presentar per tornar-nos a enredar.
Bones paraules en campanya, intencions enganyoses com sempre i un ” faré el que em roti ” quan esteu a poltrona.
Ni sou honestos al projecte ni a la ciutadania. Feu servir el poder per arribar on voleu a nivell personal i sou molt pocs els que amb dignitat ens podeu mirar als ulls sense cap mena de recança.
Pobre terra la nostre !!!, quin poc recolzament sincer té amb vosaltres.
Quantes enredades ens heu fotut !!! .
Quan us veig als medis de comunicació amb aquesta dignitat tacada, em pregunto si sou capaços d’entendre que un poble és molt més que un vot , i una cultura molt més que un projecte polític que no heu sabut ni sabreu defensar mai per moltes rentades de cara que us vulgueu fer ara. Ja no esteu a temps nanos !!! La Catalunya que es manifesta al carrer ja ha decidit i vosaltres heu refredat un cafè que ja és massa amarg. Heu permès que la Terra que estimo, sigui a dia d’avui la chirigota d’un País que ja no ens veu ni amb força ni amb poder de decidir res, perquè senzillament el desconcert i la desunió ens ha fet dèbils als ulls de tothom.
Des de una esquerra amariconada que ja no sap ni on és, fins una dreta més preocupada en subministrar-se BOTOX amb lliçons de cultura que ni sent ni respecta,, passant per uns ciutadans impresentables, uns socialistes que ja no sabem si son de casa o de la cibeles, i una convergència que és presenta sense notari i que ens tornarà a fotre…tenim un panorama polític que hi ha per llogar-hi cadires xiquets!!!

Desitjo i espero, que les noves intencions que és presenten aquest cop, ho facin amb lleialtat a la terra i que poguin representar el sentir d’una majoria que a dia d’avui no està representada per ningú.

Endavant dons … Diumenge és un dia per exercir el dret que ningú ens escolta al carrer, i jo al menys, faré tot el possible perquè aquest cop, m’enredin uns altres, QUE AMB AQUESTS JA HE TINGUT PROU !!!…

Carme Fusté

Anuncis