M´es molt dificil explicar el motiu que m´ha tingut apartat d´aquets bloc un llarg temps, i que per algunes persones ha sigut un gran descans al no llegir les meves ansies que a vegades i en  anteriors  havia expresat dins d aquets bloc., o sigui que un altre dia i en un altre moment mes oportú ja vos faré 5 centims que m´ha motivat no teclejar en aquet llarg temps..

Amics meus: crec i estic totalment convençut que el Mon s´esta acabant a una marxa molt acelerada, o sigui que segons el meu punt de vista  crec que ja no será nessesari editar el calendari per l´any 2012, ja que pocs quedaran en vida el proper any vinent.

A Catalunya 15 mil persones han augmentat l´atur.

Velocitats controladas a tot el territori  nacional (incloses les auto-pistes.)a fi d¨augmentar el numero de multes, ( o sigui lo de reduí carburants un cuento).

Prohibició de fumar a qualsevol lloc , pro no de vendre tabac .

Es casi segur que la Generalitat de Catalunya vol afavorir les aseguradores mediques privades, ja que redueix els presupostos a  l´atenció sanitaria publica, motiu que el que vol ser operat de juanete o de catarates o d´altres organs es veura obligat a asociarse a alguna aseguradora per ser intervingut quirurgicament.

En el mes de Febrer sols s´han venut a Catalunya 27 mil vehicles.(la venta de vehicles cau en picat.)

L´afer Palau segueix igual.

Augment de preu de la facturació de les energies electriques , gas i añtres carburants.

Suspenen la instalació de mes aparellels aerolics a petició de els ecologistes.

Un Candidat a president de la Generalitat Valenciana esta imputat per suborn.

Alguns paisos arabs els ciutadans estan reaccionan.

Xina s´instala a Espanya.

L ultim any sols sols s´han denunciat a Catalunya  22 mil robatoris a domicilis.

Anuncis