Quatre candidats de Solidaritat aspiren a ser alcaldes.Res d’extrany que aquets partits de Solidaritat i independència que fundà el Sr Laporta assessorat  pel Sr Uriel i el notari Sr Lopez Tena tingui els dies contats, ja que per les desaven- encies entre ells des de el primer dia, han competit igual a les mateixes formes que els jefes d’alguna tribu d’indis que competien amb la seva pixa, i qui la tenia mes llarga  era l’elegit..

En fi que des de el primer dia ha sigut noticia S.I per les desaven -encies d’aquets Srs, cosa molt trista i  llastimosa ja que per desgracia dels catalans

que desitgem ser un dia independents  d’Espanya aquestes trifulcas no s’ajuden a aconseguir ho i a mes donen motiu  que els nostres veïns espanyols ens ridiculitzin. I és que la noticia de què aquets 4 Srs que queden a S.I per obtenir l’alcaldia de Barcelona  ja han plantejat fer votacions entre els pocs afiliats que queden al seu partit, o sigui que les properes eleccions municipals res d’extrany que algun d’ells que  aconsegueixi ser candidat vagi amb la cara esgarrapada.

Tampoc deixo de banda els esforços que ha fet el Sr Laporta d’amagat per filtrar se a ERC a trair a S.I i guanyar- se l’amistat del Sr Portabella cosa que no ha sigut molt ben acceptada per alguns personatges de la formación.

En fi,  en quan jo m´entero que el Sr Laporta ocupa algún lloc, ja no tinc cap dubte per dir. “Con el  llegó El Escándalo”.

Anuncis