El motiu de la manifestació ha sigut per expresar la seva denuncia als mandataris de Valencia, o sigui des de  la alcaldesa Sra Barbera, al president de la Diputació de Castelló  Sr Fabra, al  Sr Costa ma dreta del Sr Camps i també a aquet ultim, ja que aquets manifestans s´han passejat per els carres de Valencia amb pancartas contra aquets mandataris acusanlos de lladres i corruptes, jo crec que es la primera vegada que a Valencia surtin al carrer  60 mil personas denuncian publicament al seu president per corrupció com aixi a una resta de conegudes persones que ocupen carrec politic i que encara no han sigut condenades.

Esperem que aquesta manifestació hagi servit d´algo i que pogem veure amb els nostres propis ulls que un dia que no sigui molt llunyá aquests politics siguin ben empresonats.

Se imagineu quines nits mes intranquiles de pesadilles deuen estar sufrint aquets corruptes, i es que no ni ha per menys, ja que vagin a on vagin aquesta gent sempre seran senyalats com a corruptes, en fi una vergonya per els seus fills i per la resta de les seves families. Jo crec que el cor d´aquets politics no podran resistir tants sobre-salts, o sigui que res d´extranyar que dins de poc temps llegirem que alguns d´ells  s´han anat al altre Mon.

Nota: es de esperar que al pas que anem dins de pocs dies se celebrin mes manifestacions arreu d´espanya,o sigui que s´extenguin les manifestación comestan demostran  els arabs, pro sense tancs ni armes, ja que de corruptes ni´han a tots els paisos i a  totes les comunitats siguin occidentals o orientals.

Anuncis