• La lliçó ja la tenim prou sentida i per mes que ho repeteixin, no se’ns oblida… a rebre sempre els mateixos !!!

No fa gaires dies, per raons familiars, vaig estar durant uns dies en contacte directe amb el personal de l’hospital de Granollers a qui des de aquest espai envio el meu sincer agraïment per la seva dedicació, vocació i generositat.
Sorprèn sentir, veure i comprovar com les retallades sanitàries van trobant el seu espai, i costa entendre com una necessitat tant bàsica, digne i necessària, pot tenir una tracte tant poc considerat en els pressupostos del govern.
De tots es sabut que el rei d’Espanya va estar operat recentment a Barcelona, possiblement després d’una llarga llista d’espera que li va fer viable la intervenció dos anys després del diagnòstic Amb la boca oberta I tot això amb unes despeses mínimes i una tracte hospitalari igual o menor que qualsevol altre usuari de la Seguretat Social. Però qui de veritat cotitzem, encara no tenim clar si podrem ser hospitalitzats o intervinguts  amb les mateixes condicions que el monarca. No vull pensar malament , però em costa entendre que no sigui una qüestió de classes. O es això o es una qüestió de corona, perquè jo no li trobo cap altre explicació, sincerament. I si es tracte de la darrera opció, potser que comencem a pensar com decorar-nos el cap, per ser atesos amb dignitat i resposta ràpida a qualsevol problema de salut.
Dit això, jo em pregunto el per què sempre hem de rebre els mateixos, quan hi ha tanta gent que viu d’exprimir la teta d’una manera tant descarada i desconsiderada.
Quins sous tenen els nostres polítics ? Algun d’ells son mil.leuristes ? Tenen vergonya o la coneixen ?
Qui d’ells pot mirar-nos als ulls i dir-nos públicament que els nostres drets sanitaris depenen de una nefasta gestió econòmica que comença on a ells se’ls hi acaba la dignitat i el poc respecte al poble que representan.
Massa gent viu del nostre esforç i només nosaltres en tenim la culpa. Segons ells, tots hem de contribuir a les retallades per treure endavant el País, però cap d’ells ha fet mai l’esforç associatiu de deixar el seu sou a disposició del poble per ajudar-lo a SOBREVIURE, ans el contrari, ells VIUEN i REVIUEN i se’n foten del mort i del qui el vetlla.
Senyors i Senyores polítics, Nacionals i Perifèrics, comencin vostès a veure clar que la gallineta dels ous d’or comença la seva esterilitat i que son necessàries retallades de d’alt a baix i no a la inversa, perquè qui mou el país es la gent que penca de veritat i no la gent que viu dels que penca’n, que..ja n’hi ha prou !!!.
Retallin vostès despeses , privilegis, vitalicis, sous i morro i comencin a veure que una societat com la nostra o qualsevol altre, necessita de gent honesta que sigui un exemple de dignitat, coherència i respecte, respecte a un poble que no es mereix que gent com vostès tinguin el poder només per assegurar-se uns drets que com a persones, també ens mereixem nosaltres.

Carme Fusté.

Anuncis