Aquets ultims dies  amb vist amb els nostres ulls que els ciutadans del territori espanyol  no tenen res amb comú amb la forma que actuen els ciutadans de Catalunya, ja fa uns quants dies que els mitjans de comunicació ens informen dels aldarulls i conflictes que s’han originat a resultat dels partits de futbol disputats entre el CFB i Reial Madrid, i que a resultes d’aquets partits ha reportat quela UEFAsancionés a persones conflictives i en especial al Sr Mourinho que ha sigut un dels primers piròmans després del Sr Florentino per encendre un foc per crear un fort mal-estar entre els seguidors del Real Madrid i el Barça, cosa que aquets Srs han  despertat un odi a l’aficiómadrileny per engrescar-la servin-se de qualsevol mitjà per encegar a la afició  pels  mals resultats,o sigui que una part del public madrileny s’ha desfogat en contra tot el que fa  referencia a Catalunya, o sigui que de paraules ofensives com les de fills de puta dirigides als  catalans han sigut de les mes pronunciades, pro lo que encara és més vergonyos és que el Sr Florentino i la seva banda d’amagat  es dediqués a presentar   denuncies falses en conra els jugadors del Barça acusan-los de drogats a mes d’anti-esportius.

Pro per sort o per desgracia nosaltres no reaccionem com els madrilenys,o sigui que això ‘ull per ull no entra dins la nostre cultura, ja que la nostre cultura és diferent, o sigui nosaltres actuem de diferent manera, o sigui callant i no advertí mai als nostres enemics que de seguir per aquets camins cauran directament a un barranc.

Per menys en l’any 1969 per un gol  entre els equips de futbol El Salvador i Hondures va ser suficient per declarar una guerra, i que aquesta és coneguda per la guerra dels 100 dies.

Pro aquí els catalans mai reaccionem. encara que ens diguin “Cul d’olla.

.  Nota; La imatge i les paraules de hijos de P… han sigut publicades a E Noticies. i serán retirades a peticio del seu propietari.

Anuncis