Una pallassada representada per la flor i nata dels dirigents del PSOE.

M’ha refereixo al ultim congres que ha celebrat aquest partit a fi d’escollir un candidat per rellevar al Sr Zapatero quan aquets toqui el 2.

Acte I: Apareix a l’escenari la Sra Ministra Carme Chacón i entre llàgrimes notifica a l’audiència que ella ja no serà una candidata a les pròximes eleccions per ocupar la presidència d’Espanya.

Acte II: L’escenari és la casa del PSOE que és el lloc que celebren congressos, en aquesta escena apareixen uns elements del partit que entre ells és consideren Barons, seguidament fa acte de presencia el Sr Zapatero per fer un discurs referent a la democràcia que no te res d’interesant, i aprofita aquesta ocasió  per anunciar que la seva voluntat és que quant ell toqui el 2 sigui rellevat pel Sr Rubacaba., ja que aquets reuneix unes condicions físiques i mentals que no tothom les reuneix per aconseguir governar aquets Pals. (aplaudiments)

Acte III: Apareix a l’escenari rodejat de micròfons el Sr Rubalcaba que amb una cara molt semblant al personatge que este etiquetat a les botelles de l’Anís del Mono, i ple de satisfacció va donar les gracies de ser elegit Candidat de manera tan democràtica com a fet el Sr Zapatero,  o sigui fet a dit (lo mateix que va fer Aznar al nombrar ja fa uns anys al SR Rajoy) i devant dels Barons el Sr Rubalcaba es dirigí a tots ells per demanar  entusiasme i suport per aconseguir ser el President. d’Espanya a les pròximes  eleccions. “aplaudiments”.i baixada de teló.

N’ obstant jo crec que aquesta representació no era necessari ja que de sobres sabem tots els ciutadans que a les properes eleccions i en contra la nostre voluntat el president d’Espanya serà el Sr Rajoy., o sigui lo maxim que pot aspirar el candidat Sr Rubalcaba s ser un cap d’oposició i gracies

Foto La razón.

Sera retirada a su petición.

 

 

 

 

 

Anuncis