Dies enrera en un blog, s´en parlava d´això. I per aquesta raó crec que com a resposta en Toni Cucarella, m´ha porta´t la millor resposta…qui sap de qué va, sap del que parlo!

Així ho proclamaven i ho proclamen les hosts radicals blaveres, contra el món i contra la història, i per fi han pogut fer entrar el clau per la seua cabota. Segons la notícia del periòdic Levante-EMV, un grapat de les més furibundes associacions anticatalanistes (Asociación Internacional de Valencianística, Rogle Cultural Constantí Llombart, Plataforma Juvenil Valencianista, Ateneu Cultural Borrianenc, Grup Cultural Ilicità Tonico Sansano i Colectiu Ecologista Cavanilles) han fet barraca amb el Centro Cultural Islámico de València i junts han comunicat al món i a la història que el Regne de València no és una fundació del rei Jaume I, sinó que va nàixer el febrer de 1009, quan el rei Mubarak va declarar-se independent del Califat de Còrdova.  

Qui ho anava a dir que aquell oli i aquesta aigua (tèrbola) es barrejarien per cridar, tots a una veu, «Abans moros que catalans!». Ja ho saben, doncs, els membres i les membres d’aqueixes “valencianíssimes” associacions que esmenta la notícia: ara toca ser conseqüents i canviar sotanes per gel·labes. Qui siga lladre, que siga valent, que diem els valencians de nació catalana, o siga els de Jaume I.